Nové funkce pro jednodušší vkládání a vyhledávání oblíbených CRUISING míst

S radostí vám oznamujeme, že jsme provedli změny a modernizaci našeho webového portálu CruisingMapa.cz. Cílem těchto úprav bylo zefektivnit proces vkládání a vyhledávání informací o vašich oblíbených CRUISING místech a zlepšit celkový uživatelský zážitek.

Přesunuli jsme všechny uživatele z původní verze. Pokud jste byli registrováni ve staré verzi, nechte si systémem zaslat obnovení hesla pomocí vámi zadaného emailu, který jste do starého systému zadali. Hesla jsou kódována a nelze je přesunout. Po vstupu do vašeho profilu si upravte vaš informace.

V případě, že jste přidali do starého systému místa, prosíme přidejte je znova. Děkujeme

Nové funkce a vylepšení

Jednodušší vkládání míst

Díky novému designu a uživatelsky přívětivému rozhraní je nyní vkládání nových cruising míst mnohem jednodušší a intuitivnější. Stačí vyplnit podrobné informace o poloze místa, přidat fotografie a popis a vaše místo bude okamžitě po schválení administrátory dostupné pro ostatní uživatele.

Vylepšené vyhledávání

Nový vyhledávací systém umožňuje rychleji a efektivněji najít ta nejlepší CRUISING místa v vašem okolí. Uživatelé mohou filtrovat výsledky podle různých kritérií, jako je typ místa, a tak snadno najít to, co hledají.

Možnost přidání až 20 míst

Nově každý uživatel má možnost přidat až 20 míst do naší databáze. To znamená více možností pro sdílení vašich oblíbených lokalit a objevování nových.

Zdarma registrace a správa

Registrace na CruisingMapa.cz je stále zcela zdarma a zahrnuje možnost správy a aktualizace vašich přidaných míst. Můžete tak snadno upravovat informace, přidávat nové fotografie nebo aktualizovat popisy.

Vstupte do komunity CruisingMapa.cz

Připojte se k nám a pomozte nám vytvořit komunitní zdroj pro všechny milovníky CRUISING míst. S vaší pomocí se stane CruisingMapa.cz ještě lepším a užitečnějším pro všechny.

Děkujeme za vaši podporu a těšíme se na vaše příspěvky a zpětnou vazbu.

S pozdravem, Tým CruisingMapa.cz & PRASENI.cz